NMT på Tirsdag 7. august 2012 – Deltakerrekord!

Sommerferien er tydeligvis over for de fleste og mange har nok gjennom ferien kjent på et sug etter å komme i gang med skikkelig trening igjen. Og dermed var det 46 deltakere, mange av dem nye, og to instruktører som møtte opp for å få det kroppen så gjerne vil ha. Funksjonell styrketrening og knallharde intervalløkter. Og det ble det.

Fem drag av tre minutter i 8-tallet etterfulgt av to runder med styrkesirkel fikk absolutt vekket kroppen fra sommerdvalen. Og innsatsen var upåklagelig og alle gjennomførte med stil. Det står det respekt av!

Minner om viktigheten av at deltakere registrerer seg på www.nmtraining.no og melder seg på de enkelte økter. Det er en logistikkmessig utfordring å håndtere nær 50 deltakere, og vi vil derfor se oss nødt til å sette et tak på antall deltakere pr økt. Mer informasjon om dette vil følge.

Treningshilsen fra Espen & Einar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.