NMT på Torsdag 9. august 2012

Camilla Vik Skjei (den smilende damen på toppen av siden her) leverte en bunnsolid opptreden som hovedinstruktør for 44 deltakere under kveldens monsterøkt. Myndig og fokusert på en gjennomtenkt og detaljert plan for gjennomføring. Antallet bød på få utfordringer, god flyt og nok med plass. Etter trøndersk brief på oppstillingsplassen ble rekkene 1 og 2 delt mellom instruktørene som så ledet troppene til kysten og Hvamodden. Underveis ble det hyggelige innslag av spensthopp og push-opp. Vel inne på friområdet ventet alt annet enn fri, men heller en egyptisk 1-2-3-4-3-2-1 løpspyramide med innlagt motbakkeløp og salamanderåling som naturlig «hinder». Etter en litt forsiktig start på 1. draget braket det løs for alvor inne på Hvamodden. Svært mange la i vei med en djevelsk innstilling. Også nye rekrutter. Det blir raskt resultat av denslags innsats! Full rulle og ikke minst god stemning. Det lar seg beviselig gjøre å kombinere litt vondt med å ha det gøy. Etter pyramidebygging på stranden bar det i fin formasjon og moderat fart tilbake til SPA-anlegget. Her varte det ikke særlig lenge før alle stod på en rekke langsetter hele langsiden, klare for utfall på tvers av banen. Etterpå serverte Skjei like godt 2 runder med 4 styrkeøvelser a´ 30 sekunder – uten opphold mellom øvelsene og rundene! Det ble en kort pause. Så, når man minst ventet det kommanderte hun like godt en dobbeltrunde til. Da måtte mange ringe sin innerste stemme bare for å få opptattsignal i andre enden. Det var å vandre inn i det ukjente, ut av komfortsonen. Da det hele var over og røyken hadde lagt seg stod det 4 minutter igjen på klokken. Tid for desserten! Og det var ikke Camillas Cup Cakes (sjekk uten hva denne damen kan servere av godsaker!). Nei, det var rådeilig ubehag. 2 minutter med åling fra 16-meter`n inn til kortsiden/mållinjen, push-up/sit-up ved vending, sprint tilbake – og påàn igjen (som Eggum ville sagt det). Da kom det noen franske gloser her og der – et sikkert tegn på at ting virker både psykisk og fysisk. Avslutning i midtsirkelen på sedvanlig vis med evaluering og lungebrøling. Nesøyas befolkning kunne nok en gang konstantere at kl. var slagen 21. Alle gjorde seg fortjent i kveld – alle som en. Dette var en kveld med mye energi, sterk vilje og pågangsmot utovert normalen. Takk for det!

Husk registrering og påmelding på www.nmtraining.no. Ikke kom uanmeldt. Og melder du deg på men kan allikevel ikke komme; husk å kansellere. Da blir det enklere for oss å levere og prestere for dere. Obs! Husk NMT på Lørdag med Einar & Espen. Ser vi deg ikke der venter Jørgen Heggelund med NMT på Tirsdag. Vel møtt.

Treningshilsen fra Camilla & Einar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.