Informasjon til alle NMTere!

Konseptet Norway Military Training (NMT) har ved utgangen av august gjennomført 100 gratisøkter siden oppstarten i oktober 2011. 11 måneder med trening har gitt oss mange nyttige erfaringer og vist at øktene i stor grad må tilpasses årstider, omgivelser, vær, føreforhold og ikke minst antall deltakere.

Konseptet har hele tiden vært under kontinuerlig forbedring og det er tydelig at NMT treffer en sulten målgruppe. Antall deltakere har hatt en jevn stigning og vi har nå over 40 deltakere på en og samme økt. For å kunne videreføre og videreutvikle NMT har vi besluttet å kreve medlemskontingent for tilbudet fom. september 2012. 

Vi vil fortsette med «NMT på Tirsdag» og «NMT på Torsdag» hele året, samt tilby enkelte «Special Events» gjennom «NMT på Lørdag». Månedlig medlemskontingent blir satt til kr. 350,-  og vil være personlig (inkl. alle typer NMT-økter i perioden). Betaling av medlemskontingenten vil skje elektronisk (PayPal eller direkte med Visa eller MasterCard) på våre nettsider og det er INGEN bindingstid utover 30 dagers forhåndsbetaling.

«Nye/rekrutter» vil fra 1. september få tilbud om 2 prøveøkter til 1 krone – mot at man registrerer seg. Vi vet da hvem du er og har beredskap for å gi deg litt ekstra oppmerksomhet. NMT skal være like inkluderende som alltid, med fokus på personlig oppfølging. Her kan du komme «ujålet og usminket», og bare være deg selv. Deltakerne og konseptet har gitt oss mange gleder så langt og vi håper selvsagt at flest mulig velger å følge oss videre hele året eller periodevis.

Det som startet som et ønske om å kombinere kameratskap med ekte treningsglede har fått vokse seg naturlig sterkt over tid. Vi er stolte av å ha levert NMT gjennom vinter og 20 minusgrader til sommer og 30 plussgrader. Erfaringene vi har høstet så langt har vært helt avgjørende for beslutningen om en «skarp» videreføring av Norway Military Training.