NMT på Torsdag 23. august 2012

Nok en glimrende innsats av 36 deltagere på kveldens NMT Økt!

Siden sist tirsdag ble gjennomført på Hvamodden valgte vi denne gangen å legge intervalldelen til utvidet 8-tall. Mange stigninger og kuppert terreng gjør løpingen til en annen opplevelse enn man får på flatt underlag. Andre muskler jobber og disponeringen av krefter får større betydning. For å varierer på intervall lengden forsøkte vi denne gangen 5 drag à 3 min, med 1 min pause mellom hvert drag. Gav klare instrukser på rolig start på første drag, for deretter å gi på fra drag to. Et imponerende tempo og god innsats fra samtlige. En ekstra oppmerksomhet til Darek som fikk en spiker gjennom skoa, men trakk den ut og fullførte intervallen. Imponerende!

Forflyttet oss deretter til friidrettsbanen hvor vi gjennomførte 2 serier med styrketrening. 4 øvelser, 30 sekunders arbeid i to runder før pause på 1 minutt. Amerikaneren, sideplanke, roende sit-up og rygg crawl ble utført med stil og etterhvert tunge pust.

For å toppe økta, og få ut det aller siste av styrke og utholdenhet, avsluttet vi kveldens økt med litt ekstra kos. Aligatorkrabbing over gitt lengde, 5 stk push-ups i enden, løp tilbake, 5 sit-ups for så å gjennta aligatorkrabbingen. Denne øvelsen ble kjørt i 2 minutter x 2 serier. Etter denne avsluttningen var det ikke mye krefter igjen å spore i armene til 36 slitne utøvere. To fornøyde instruktører kunne samle troppen til oppsummering og konkludere med en vel gjennomført økt! Formen til utøverne er stigende og vi liker utviklingen og innsatsen!

Vi trenes!

Camilla & Eigil

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.