Følg med! Registrer deg for medlemskap i september!

Når vi med NMT på Tirsdag 4. september går vi over til «betalt tjeneste,» håper vi at så mange som mulig velger å følge oss videre. Vi er naturlig nok svært spente på hvor mange det blir! Medlemskap for september ligger nå tilgjengelig under fanen «Medlemskap». Medlemskapsproduktet «Gjentagende Betaling» (fra dato til dato) lanseres i midten av september. Vår ambisjon for NMT på Nesøya er å sikre «solid lokal drift med 100 medlemmer«. Ambisiøst, men realistisk på sikt. Begrensning på antall deltakere per økt, 75% fremmøte og 10 instruktører skal bidra til å sikre tilfredsstillende kapasitet, effektivitet og kvalitet på tjenestene til NMT.

Nå trenger vi å se deg i september for å rotfeste NMT på Nesøya!

Gla`melding: 50 viljesterke medlemmer har sålangt registrert seg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.