Norway Military Training (NMT)

Sitter du der på stakittgjerdet og lurer på hva NMT handler om? Om du er «kvalifisert» til å delta, om du skal våge deg utpå? Javel. Sitt ikke lenge. Ung/gammel, trent/utrent, kvinne/mann/, elite/mosjonist, tykk/tynnn, høy/lav, bred/smal – alle er velkommen til en usminket, uparfymert og ujålet kveldsøkt. Som vi sier: «Klarer du oppvarmingen klarer du økta!». Her er noen innblikk i NMTérnes gjøren. For å oppleve stemningen og energioverføring i felten må du selv delta. Du finner flere videoer på YouTube (Norway Military training/NMT). Hvorfor gule vester? Tre grunner: 1) Sikkerhet (vi er mange, vi trener året rundt og vi forflytter oss – også i mørket), 2) kommunikasjon (ditt navn på vesten – for din del, vår del og de andre deltakernes del) og 3) uniformering (avklare roller, nøytralisere variasjoner og distraksjoner, rød = instruktører og gul = deltaker)

Du finner flere NMT-videoer på YouTube her:
http://www.youtube.com/channel/UCkh0vJCAbwj1dRXtm5bvxTQ?feature=mhee

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.