NMT på Torsdag 13. september 2012

Denne torsdagen gjennomførte NMT to så harde «back-2-back» økter at selv Aftenpostens journalist og fotograf ble svette av bare å følge med fra sidelinjen! Totalt 44 deltakere (2 nye som klarte seg meget bra) likt fordelt på begge øktene fikk standarden satt med push-ups på oppstillingsplass umiddelbart etter introduksjonen. Småvarme etter oppvarming bar det ned til Hvamodden hvor alle fikk gleden av å bli kjent med kveldens nye 8-tall: et 4×4 «hinderløpsintervall» som fikk frem det beste i hver enkelt. Den bestod av diagonalløp kombinert med hhv. spensthopp og  «salamanderkrabbing» på kortsidene. Syren satt allerede godt i låra da styrkeøkta begynte, med spesiell fokus på mage/rygg. «Pakker» med styrkeøvelser uten opphold! Det ble også plass til enda en dose rumpe/lår, bla. 2 runder med 60 sek «Amerikaner». En fryd for øye til instruktørene!

Vi koste oss. Riktig god helg!

NMT-hilsen fra Tor Magne & Eigil

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.