NMT på Tirsdag 2. oktober 2012

Vilt, vakkert og vått! Nå er høstferien skikkelig i gang for alle de 31 deltakere som møtte på kveldens NMT-økt. Den kjørte vi ganske lik økta sammen med Aftenposten – og som faktisk fikk omtale også i kveldens utgave av Aftenposten Aften. Men vi hadde jo ikke tid til å sitte inne og lese det! Oppvarmingen ned til Hvamodden med innlagte øvelser og et par runder der nede, gjorde oss varme nok til å dra på litt under intervalldelen med 4x4minutter. De innlagte harehoppene på stranda var gode for store muskelgrupper. Kristin fikk seg en kink i ryggen, men med et godt støtteapparat fikk vi andre likevel kjørt økta igjennom. God bedring til ei dame som har trent lenge og vel med NMT – hun kommer nok sterk igjen snart! På et noe fuktig underlagt fikk alle prøvd seg på 1min mage, 1min push-up, 1min crawl, 1min planke og 1 min amerikaner – og den satt!! Spesielt etter 2 runder!!!
God innsats og god stemning 🙂
NMT-hilsen Tor Magne og Eigil

PS – på torsdag er NMT-økta kl 19!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.