NMT på Torsdag 4. oktober 2012

Det er sunt å bevege seg utenfor komfortsonen en gang i blant, spesielt under høstferien! NMT gjorde det i kveld ved å gjennomføre intervalldelen av økta på Brønnøya. Og dette syntes å falle i smak hos 15 spreke deltakere, som virkelig ga alt i det lettere kuperte terrenget. Deretter returnerte vi til kunstgressbanen, hvor tre runder med en tøff styrkesirkel sto for tur. Og for å toppe det hele avsluttet vi økta med et 2 minutters intervalldrag med innlagt krabbing og push-ups. Sterk innsats av alle!

Husk påmelding til neste ukes økter på www.nmtraining.no. NMT vurderer fortløpende behovet for å kjøre doble økter slik vi har gjort det i september. Så følg med på nettsidene.

Treningshilsen fra Tord-Arve og Espen

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.