NMT på Torsdag 1. november 2012

Halloween med knask eller knep er vel overstått for de fleste, og vi er nå inne i november måned. Kveldens dobbeltøkt ble en våt og møkkete affære for deltakerne (12+17), men humøret var likevel på topp. Og det er all grunn til å være fornøyd med seg selv etter å ha gjennomført 10 tøffe 2 minuttersdrag på Brønnøya med 1 minutt pause. Og ikke en hvilken som helst pause, men en aktiv pause med styrkeøvelsene push-up, sit-up og diagonalstrekker. Dermed ble det nær sagt 30 minutters aktivitet med høy puls, før økta ble avsluttet med en kort og effektiv styrkesirkel.

Minner om økt på lørdag fra 0900-1030. Fremmøte på vanlig sted.

Treningshilsen fra Espen og Carl-Fredrik

Oppsummering av 1. gjennomføring fra kl. 19:00 til 20:00

Oppsummering av 2. gjennomføring fra kl. 20:15 til 21:15

NMT-instruktørenes evaluering (Hot-Wash-Up) av kveldens 2 gjennomføringer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.