NMT på Tirsdag 6. november 2012

Snø, kaldt og litt småglatt her og der. Fine forhold mao. 16 (Økt 1) og 22 (Økt 2) deltakere fikk kjørt seg friskt denne novemberkvelden. Under ledelse av HI Jørgen Heggelund og HJI Eigil Knudsen bar det uten unødig opphold «straka vegen» bort til barkebakken. Etter litt heftig linjegymnastikk og motbakkelek var det bare å gå løs på 5 x 3 min rundløype i den kuperte barkebakken. Trøkk! Deretter avgårde til neste base for en styrkesirkel som føltes veldig tøff – sikkert fordi den var det! Flere runder med batcher a` 4 stk øvelser. For å toppe av en allerede stemningsfull aften ble det delt ut et par høyintensive løpsintervaller – med innlagt styrke. Det gledet stort. Fra sidelinjen kan det konstanteres at flere er nære et «gjennombrudd» i løpsform og styrke. Inspirerende å se hvordan innsatsviljen smitter blant deltakerne. Det er etablert et sterkt kollektiv som sørger for at kvaliteten og ytelsen holder et høyt nivå gjennom hele økten – hver gang. Det er bare å glede seg til NMT på Torsdag under ledelse av Øyvind Buer og Carl-Fredrik Rook. Vel møtt.

Ps. Betalingsløsningen skal nå være «up and running».

– Jørgen & Eigil

 

Innslag fra Økt 1

Oppsummering av Økt 1

Oppsummering av Økt 2

Instruktørevaluering av Økt 1 og 2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.