NMT på Tirsdag 13. november 2012

Nær samtlige NMTère ute på trening! På kveldens økter møtte det opp 24 (Økt 1) og 18 (Økt 2) blide ansikter – det er så godt som samtlige aktive NMTere i november! Oppvarmingen var lang og grundig – og nødvendig for å klare å ta i på det første intervalldraget. En ny variant av 8-tallet fungerte utmerket – og med innlagte harehopp kjente de fleste at syra kom sakte oppover i lårene 😀 God stemning! I styrkedelen fikk vi kjenne på noen øvelser vi ikke har gjort så ofte – og godt er det! Alle muskler må trenes, bli sterke og komme i balanse! Husk å vise frem James Bond-øvelsen i stua hjemme!

Treningshilsen fra Tor Magne og Øyvind

Flere filmer fra kveldens økter finner du her: https://www.youtube.com/my_videos

 Instruktørevaluering – Hot Wash-Up

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.