NMT på Torsdag 22. november 2012

30 deltakere fordelt på 2 økter fikk kjenne på hva det typisk vil si å møte opp til utendørs trening i regi av NMT! Vi yter etter evne, og vi yter etter vilje. Etter en rask intro bar det i gang med en god nok oppvarmingsrunde. Så ventet en 8 x 2 min «hinderløpsintervall» med innlagt spensthopp og skarp motbakke. Denne kvelden var det flere som fikk «bestemt seg» for når og hvor lenge de skulle bevege seg ut av komfortsonen – i hele eller deler av det ene eller andre draget! Det ble en minnverdig opplevelse for flere viljesterke mennesker. Så var det å forflytte seg i samlet tropp til det store SPA-anlegget for batcher med 4 min styrkeintervall. Helt til slutt ventet 2 min runder med «strykeløpsintervall»! Når røyken hadde lagt seg var det flere som ganske sikkert kjente på følelsen av indre ro og fred. Det er nærmest ingenting som slår følelsen av tilfredshet og mestring: Ferdig arbeid!

Kveldshilsen fra Jørgen Heggelund (HI) og Tord-Arve Holmedal (HJI)


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.