NMT på Lørdag – Økt #150!

Lørdag feirer vi et lite jubileum. Da har NMT levert 150 kvalitetsøkter uavbrutt gjennom 15 måneder. Ingen helt like – alle tilpasset, kvalitetsikret og evaluert. Vi har lært mye. En stor innsats har vært lagt ned av ledelse og instruktører. Men av alt er det jobben hver enkelt deltaker gjør som imponerer mest. Det krever mye vilje å mobilisere til oppstilling for effektiv og funksjonell utendørstrening – året rundt. Jobben er hard, nesten nådeløs til tider. Etterhvert knekker deltakerne koden, disponerer krefter – evner å skyve på mentale og fysiske grenser. Da kommer også resultatene utover det ordinære. Stadig flere NMTère får oppleve gleden og overskuddet som følger med stigende formkurve og mestringsfølelse!

Vi har tatt oss friheten å dele noen øyeblikk fanget fra de 15 mnd som har gått:

Takk for all støtte!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.