NMT på Tirsdag 4. desember 2012

Når nettene blir lange og kulda setter inn så er det fortsatt mange som kryper ut av varme hjem for å bli med på NMT. Og bra er det. 12 minusgrader satte ingen stopper for økten, og elleve deltakere på første økt og sju deltakere på andre økt må sies å være bra, midt i julestria og alt som skjer.

Vi gjennomførte en økt i god NMT ånd med både intervallbasert kondisjonstrening og styrkesirkel. På grunn av kulden ble deltakerne oppfordret til å ta det litt pent og kjenne på den gode flytfølelsen. På dager som denne er det viktig å kle seg godt, og spesielt viktig er det å ha et skjerf, en buff eller tilsvarende foran munn for å redusere mengden kald luft i lungene.

Hyggelig at Hanne, Bent Ove, Christoffer og Peter er tilbake.

Takk for god innsats og velkommen til ny økt på torsdag med Tor Magne i lead.

Treningshilsen fra Jørgen og Espen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.