NMT på Torsdag 6. desember 2012

Ikke fullt så kaldt som under NMT på Tirsdag, men opplegget var laget for å holde kroppen kontinuerlig i gang. Først varmet vi godt opp og kjørte 4 x3 min intervaller rundt barkebakken – også her uten stillestående pauser. Styrkeøvelsene ble kjørt i 50 sek jobb med 10 sek pause. Mellom hver øvelse kjørte vi en 50/10 med kroppen som pendel der vi fikk kjenne litt på balansemuskelene i hoftepartiet. Det ble dermed riktig så mange gjennomføringer av denne øvelsen (Hub-training). Takk for god gjennomomføring av de tøffe som stilte opp; hhv. 5 i første og 10 i andre økt. Ingen lørdagsøkt nå kommende helg. Vi sees derimot under NMT på Tirsdag til uka. God helg!

Kveldshilsen fra Tor Magne og Espen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.