NMT på Torsdag 3. januar 2013

NMT økt nummer 160 er herved gjennomført, og det er moro å se at så mange finner veien ut i vintermørket. Om det er nyttårsforsetter, gode treningskamerater eller andre ting som er triggeren, vites ikke. Uansett skal vi i Norway Military Training gjøre vårt for å motivere og holde interesse oppe. Og ikke bare i januar, men gjennom hele året.

27 deltakere og 2 instruktører er et flott skue. En god oppvarming ble etterfulgt av en tøff løpsintervall bestående av 10 x 2 minutters drag. Det har for de fleste vært en lengre periode med løping i tung snø og glatt underlag, og det var derfor tydelig at mange satte pris på å kunne trå til skikkelig på fast kunstgressdekke.

Løpsøkten ble etterfulgt av tre effektive runder med funksjonell styrketrening for hele kroppen. Og dermed var en time gått og de fleste var slitne og fornøyde. Og slik skal det være.

Treningshilsen fra

Erlend & Espen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.