NMT på Tirsdag 15. januar 2013

Totalt 22 barske kvinner og menn hadde bestemt seg for å bruke 60 minutters av sine liv til trening med NMT denne flotte vinterkvelden. Suverene og varierte forhold for trening utendørs som alltid, takket være – været. Det satt de 2 instruktørene stor pris på. Vi ble inspirert av deltakere og stemningen i gruppen. Flott gjeng å være sammen med!

Etter innledende «Brief» bar det i vei på en fin oppvarmingsrunde i lett tempo. De to rekkene kom til holdt ved foten av Barkebakken hvor det ble utført basis-styrkeøvelser før vi gav oss i kast med 2 x 2 min motbakkeløp med innlagt krabbing.

Deretter var det over til Barnehagen for gjennomgang av kveldens trase for avslutning av oppvarmingen og påfølgende oppstart av hoveddelen: «Gjør klar for intervall, 8 x 2 min m/ bare 30 sek pause mellom hvert drag». Intensivt. Litt strekk i laget underveis som det skal være på denne tiden av året. Noen har brukt høytid og nyåret til trening og fritid, andre har brukt tiden til andre ting. Noen tør og tåler å rykke, andre kontrollerer. Interessant å følge utviklingen til den enkelte og deltakerne i mellom. Referansene endrer seg, trening er «ferskvare». Godt med gruppedynamikk, man kan bytte på å «dra lasset». Ta ansvar.

Etter hardt arbeid med løp ble laget ledet ned til SPA-avdelingen for behandling av alle store muskelgrupper, og kjernemuskelatur.  3 runder med 4 øvelser, hver på 30 sek. 1 min pause. Det sang nok litt mellom ørene etterhvert som kreftene ebbet ut. De aller fleste gikk til slutt «i stans» – og da er vi der vi skal være. Sterk vilje å spore, disiplinerte mennesker.

Takk for følget i kveld. Meld deg på økten med Tor Magne og Tord-Arve torsdag.

Treningshilsen fra Jørgen & Einar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.