NMT på Torsdag 7. februar 2013

Økt nummer 170 ble en økt i kjent NMT stil. Effektiv og høyintensiv utendørs trening. En liten vri på kondisjonsdelen med en omvendt pyramide (4-3-2-1-2-3-4) falt i smak – i alle fall hos enkelte. På de kortere dragene blir farten større, og farten tar man til en viss grad med seg inn i det neste og lengre draget. Dermed er det også en fare for å gå på en smell, noe enkelte av de 19 deltakerne fikk kjenne på i kveld.

Styrkedelen besto av kjente og kjære øvelser. Push-up, planke, diagonalstrekk, situps, amerikaner, utfall, skulderpress, og annet snadder. Vi fikk dermed dekket de store muskelgruppene og kjernemuskulaturen på en god måte.

Takk for god innsats. Vi ses til uken på ny NMT økt med Carl-Fredrik og Øyvind.

Treningshilsen fra Carl-Fredrik og Espen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.