NMT på Tirsdag 26. februar 2013

Kveldens NMT økt ble en effektiv og tøff økt som kombinerte utholdenhet og styrke på en god måte. Akkurat slik en NMT økt skal være. Flere av kveldens 24 deltakere var tilbake etter en ukes vinterferie og fulle av overskudd og treningslyst. Og spesielt hyggelig var det at Anne stilte opp på sin første NMT økt etter å ha blitt utfordret av Annetine.

Etter en god oppvarming på ujevnt underlag i skogen, sto intervalløkten på 8 x 2 minutter løp på programmet. Det ble kjørt hardt, og enkelte så hardt at de ble litt småkvalme. Et tydelig tegn på at man har presset kroppen til det ytterste.

Deretter bar det ned på kunstgressbanen for styrke. Her var det fokus på stabiliserende kjernemuskulatur. Med en arbeidsinnsats per øvelse på hele 50 sekunder, og med kun 10 sekunder hvile, så begynte det å røyne på på slutten for noen og en hver. Men dere er alle flinke til å ta ut det lille ekstra, gjerne etter en oppmuntrende kommentar fra oss instruktører.

Takk for god innsats og velkommen til ny økt på torsdag med Tord-Arve Holmedal og Hanne Solheim.

 

Treningshilsen fra Jørgen og Espen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.