NMT på Torsdag 16. mai 2013

Med norske flagg og NMT finstasen på, lå det an til god stemning på kveldens to NMT økter. Med 17+18 deltager som hadde mot i blikket, stål i bein og armer løp vi inn solnedgangen på Hvamodden.
Med en lystig gjeng gikk oppvarmingen lett gjennom skog og mark før vi toget oss inn på Hvamodden hvor alle gjennomføret 2X8 minutter intervall. Og her var det mye bra løping og alle fikk kjent godt på det å løpe på lengre tidsintervaller. Bra jobba!
For at pausen mellom dragene, som var  på 4 minutter, ikke skulle bli for lang var det lagt inn både elghufs og lett jogg.
Etter intervallen ble det gjennomført en styrke bolk hvor fokus lå på stabiliserings musklene. 6 øvelser ble gjennomført med 1 minutt arbeidstid pr øvelse. Med push up m/ sideveis forflytning, diagonal håndstående planke og superwoman burde vel alle komme seg inn i både bunda og dress i morgen.
Fornøyd og med «god følelsen» etter økten rettet vi nesen hjemmover og alle var skjønt enige om at 17. mai vil bli en fin dag – uansett vær!
Vell gjennomført alle sammen og hurra, hurra, hurra for NMT!
Hanne og Espen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.