NMT Sykkel #3 Onsdag 22. mai 2013

Like sikkert som at det regner på onsdagene i mai er det at det gjennomføres 3 tøffe bakkeintervaller  à  8 – 10 minutter på sykkel i NMT regi. Før dagens oppstilling må jeg riktignok innrømme at tanken på at dette var det siste forsøket på å få i gang faste økter med NMT Sykkel slo meg. Men så dukket David opp og etter de første få oppvarmingstråkkene så kjentes det ikke så galt ut likevel. Vannet som fyllte skoene i den første vanndammen var varmt og det regnet ikke mer enn at brillene tok unna den verste spruten. Det er rett og slett en sånn dag man opplever at trening i gruppe er det som både gjør at man kommer seg ut og at man klarer å presse seg litt ekstra.

David gjennomførte sin første økt på sykkel for året, men som de fleste har sett er det ikke noe i veien med beina eller kondisjonen hans. Oppvarmingen gikk derfor i litt høyere tempo enn vanlig og første intervallen startet med maks fart. Selv har jeg forbedret tiden opp bakken med halvannet minutt siden første sykkeløkten så jeg hadde et lite overtak opp de siste bakkene. Men det er ikke noe tvil om at det blir tøff kniving med David også på sykkel fremover. Håper flere blir med de neste gangene og får oppleve effekten disse øktene gir. Husk at øktene passer for alle uansett sykkelerfaring eller form. Alle vil sykle like lenge i tid, men forskjellen vil være hvor langt opp bakken man kommer før man må snu. Så ingen skal være redde for at de holder igjen for de andre i gruppen!

Vel møtt neste onsdag og i morgen til vanlig NMT.

Øyvind (og David.)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.