NMT på Tirsdag 28. mai 2013

Dagens NMT økt hadde fokus på utholdende styrke, der en styrkesirkel med 10 øvelser ble etterfulgt av korte spurtintervaller. Også de med innlagte styrkeøvelser. Styrkesirkelen ble gjennomført med 20 sekunder arbeid og 10 sekunder pause. Til sammen ble det da nesten kontinuerlig jobbing i 5 minutter. Det hele ble repetert 4 ganger med kun et drøyt minutt pause. Det så tøfft ut, men likevel ikke mer enn vi klarer å gjennomføre på en effektiv økt.

Ikke mindre tøfft var de avsluttende spurtintervallene med innlagt styrke. Overkropp og spesielt bryst og mage hadde allerde fått kjørt seg hardt, men det var langt fra ferdig før henholdsvis 5 og 6 intervaller var gjennomført. 2 pushups med klapp, 5 roende situps og halvannen amerikaner ble fullført på begge langsidene av basketbanen. Pushups med klapp var kanskje litt i overkant av hva som lot seg gjennomføre etter en slik økt, men noen grenser må vi jo ha igjen å passere!

Ny sykkeløkt i morgen fra 19:30 – 21:00 passer for alle siden det var mindre fokus på bein i dag 🙂

Ellers så sees vi på Torsdag til samme tider.

Kine og Øyvind

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.