NMT på Tirsdag 11. Juni 2013

Tilsammen 42 NMTère møtte opp på kveldens økt. Første økt med 20+2 og andre økt 22+2. Hovedfokus for økten var fart og løpeteknikk med 4×4 minutters intervall. Opp og frem med blikket, frem med brystet, skyve hoftene fremover og pendle med armene i farst retningen. 

I styrkedelen ble det lagt vekt på eksplosivitet, spenst og høy puls. Og her var det absolutt muligheter til å ta seg helt ut – noe som veldig mange gjorde. Pust og pes, ut av komforsonen og god stemning!  Så nå er det bare å restituere seg med hvile, bra mat og søvn – og så er alle klare for ny økt med Jørgen H. og Kine S. under NMT på Torsdag.

Bra innsats alle samme – og det er notert at Kristoffer kjørte dobbel-økt:)

NMT hilsen fra Hanne og Tor Magne.

 Oppsummering Økt#1 – kl. 19:00-20:00

 Oppsummering Økt#2 – kl. 20:15-21:15

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.