NMT på Tirsdag 18. juni 2013

Hoveddelen av dagens økt ble gjennomført på Hvamodden og bestod av en kombinasjon av løping og styrke, med hhv. 22+11 deltagere. 2 minutter løpsintervall med fartsøkning hvert halvminutt ble avløst av 2 minutter styrkeøvelser fordelt på 4 øvelser. De hele ble repetert 6 ganger med kun 30 sekunder pause mellom løp og styrkeøvelsene.

God disiplin i gruppene gjorde at øktene ble svært effektive og vi fikk derfor tid til 3 x 2 minutter med vekselsvis gående utfall og gående supermannpushups på Basketbanen.

NMT foreldre med 3 klassebarn, som var på skoleavslutning på Hvamodden under første økten, mente dagens økt så enkel ut og tok derfor nokså lett på det til å begynne med. Men det var ikke mange repetisjoner som skulle til før de opplevde noe helt annet…

Øyvind og Erlend

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.