NMT på Torsdag 8. august 2013

Nok en gang solid oppmøte med 32+2 deltakere. Dagens økt bestod av 3 nesten like tøffe deler, der fokuset var grundig og korrekt gjennomføring av (styrke-) øvelsene.

Etter en oppvarming i Aall løypa og et halvminutt med knebøy ble intervalldelen presentert. 8- tall på øvre kunstgressbane med innlagte styrkeøvelser på kortsidene. 8 dype og kontrollerte Salamandere på den ene siden og 8 lange, høye og dype harehopp på den andre. Diagonalene skulle løpes i høy fart. Men siden styrekøvelsene ble gjennomført så grundig og korrekt som vi hadde fokusert på, hadde de fleste mer enn nok med å bare komme seg over til den andre siden. Bra!

Intervalldelen ble avløst av 5 blokker med 4 styrkeøvelser. 20 sekunder arbeid og 10 sekunder pause sørget for at man kunne holde intensiteten oppe gjennom alle blokkene som hver varte i 2 minutter.

Avslutningsvis ble det gjennomført henholdsvis 4 og 3 bakkespurter opp barkebakken. Dessverre rakk vi ikke det siste bakkedraget, men det var nok en del som syntes det var helt OK.

Veldig bra gjennomført økt av alle, og en veldig bra start på oppbyggingen etter sommerens forfall.

Øyvind og Kine


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.