#1. Dagsmarsjen 2013 – Oppsummering

Hvordan oppsummere 12 timer og 50 kilometer? Viljen velger virkelighet! Kine, Øyvind og Einar ønsker å gratulere alle 13 «Piloter» med en entusiastisk gjennomføringen av økten. Det er herved (over)bevist at viljen velger seg helst mål på utsiden av komfortsonen, og at følelsene og opplevelsene blir sterkere av å mestre og dele det «uoppnåelige» i fellesskap. Det ble en fysisk og mental reise som forventet. Mye storslått natur å sanse i sin egen «bakgård». For de fleste av oss var nok samholdet, humøret og praten underveis like mye verdt som selve naturopplevelsene. Hyggelig å bli (langt) bedre kjent. Vi kan vel trygt evaluere og konkludere med at NMT-marsjen kan lanseres med større bredde i 2014!

En ekstra takk til Erlend Eimhjellen (lykke til på Birken lørdag!) som sørget for etterlengtet påfyll av Farris, bananer, Nugatti og Coca Cola etter omlag halvgått marsj på Vestmarksetra, og til Espen Gjøs (vi heier på deg!) som sammen med Erlend, Bjørnar (heldiggrisen ;-)) og Nora (søta!) sørget for norske flagg, sjokolade og diverse kald drikke etter målgang på solfylte Hvamodden. Fantastisk å få være en del av dette miljøet med positive mennesker. Farlig smittsomt! Takk 🙂

Du kan «spille av» NMT-marsjen 2013 her (takk til Øyvind Buer):

http://connect.garmin.com/activity/365050214#.UhpazefkWjc.facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.