NMT på Tirsdag 27. august 2013

Alle gode ting er 3! Etter tredje NMT økt på rappen fikk kveldens hovedinstruktør nok en gang æren av å kjenne på energien fra tilsammen 50 (!) deltakeres arbeidsinnsats, besluttsomhet, viljestyrke og ikke minst treningsglede. Løpeintervall med vekselvis 2 og 4 minutters drag utfordrer både kondisjonen men også det å komme seg opp i fart, og da spesielt på de gode to. Sommeren er på hell men vi gjør det likevel…..planken i alle retninger og sit-ups, husk tenk teknikk og spørr gjerne ! Avslutningsvis for å få ut siste skvis var det lagt opp til en lett blanding av spensthopp, statisk knebøy og spurt med amerikaner. Det svettes, pustes og peses men gir oss – det gjør vi ikke, og ingenting er mer tilfredsstillende enn nettopp det. Flott innsats av absolutt alle, men må si at kveldens to instruktører er meget imponert over at flere av søndagens marsjdeltakere deltok på kveldens økter. WoW! Treningshilsen fra Kine og Carl- Fredrik

Oppsummering – Økt #1

Oppsummering – Økt #2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.