NMT på Torsdag 3. oktober 2013

Økt# 271 gikk av stabelen midt i høstferien og bar preg av høyt energinivå, fantastisk gruppedynamikk og en innsats alle 19+2 kan være svært stolte av. Det var lagt opp til en meget tøff og effektiv økt som helt sikkert kjennes godt i hele kroppen nå. Og til vår store glede var gruppen i dag skikkelig motivert til å henge på hverandre og sette enda litt høyere fart for hver intervall.

Økten vekslet mellom 2 minutter løping og 2 minutter styrke, repetert 6 ganger. Løpsintervallene hadde fartsøkning hvert halvminutt slik at man fikk løpt seg litt inn et kort halvminutt før man kunne begynne å presse seg med økt fart. Og som skrevet over var det imponerende hvor høy fart som ble satt allerede fra første intervallen. Og som ikke det var nok klarte de aller fleste å øke farten gradvis gjennom alle 6 intervallene!!

De seks styrkeblokkene bestod hver av 4 øvelser a 30 sekunder, med fokus på kjernemuskulatur og overkropp.

Avslutningen på dagens økt bestod av løp fra langside til langside, med statiske styrkeøvelser på vei tilbake. Harehopp med pause i utgangsposisjon (knebøy), Salamander med pause for hvert skritt, Amerikaner med harehopp og gående utfall med gyngende pause i laveste posisjon.

Fantastisk økt i dag og gleder oss til neste ukes spesialøkter.

Kine og Øyvind

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.