NMTèr Espen Gjøs suveren vinner av Nesøyaløpet 10K 2012!

Vår egen NMTer og tidligere verdsmeister i militær 5-kamp hinderbane – Espen Gjøs – leverte varene og vel så det under dagens 10K på Nesøya. Det står respekt av å se 35-tallet etter nærmest uanstrengt og uanfektet å ha sust/fløyet over målstreken. Jørgen Heggelund hadde følge av evigunge (egen påstand) Einar Aall. Begge lå lenge ann til å krype lett under 40 minutter, men etter et hederlig forsøke på å innhente ungdommen Jonas måtte vi ta til takke med litt i overkant. Vi har det så avgjort inne! NMTèr Johnny Duedahl knallet til med sluttsprint og 10 min forbedring fra sist! NMTèr Anders Fredrik Von Krogh stilte også til start og gjorde ny PR. Sterke prestasjoner også fra NMTèrne Ulrika Leikvang og Hans-Henrik Merckoll. Så samlet en representativ gruppe på minst (mulig var det flere med?) 7 blide NMTère i løypa. Neste år: 30! Dagens eminente Speaker: NMTèr Erlend Eimhjellen! Fantastisk flott utført arrangement av Nesøya IL.
Stor takk!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.