NMT på Tirsdag 8. oktober 2013

Kveldens økt bestod av 24 NMTere på først økt og 15 på andre økt. En «råtass-økt» hvor mange fikk kjenne på MAX-puls under intervallene. Vi kjørte 10 intervaller med 45 sek løp og 15 sek pause. Deretter rett på 4 min med effektiv styrke. Øvelsene bestod av a) push- ups med forflyning, b) spesial situps, c) skulderpress og d) russian crawl. Deretter 10 stk nye løpsintervaller og tilsvarende ny runde med samme styrke øvelser. Vi toppa økta med en god dessert: Løping i 2 min på tvers av fotballbanen m/ innlagt styrke. Veldig hyggelig å se Simon og Lene tilbake fra sykdom . Vi gleder oss til spesialøkt under NMT på Torsdag fra kl. 19-20 (foredrag) og 20-21 (økt) under ledelse av meritterte Øystein Sylta!

Vi øktes! Hilsen Jørgen & Øyvind

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.