NMT på Tirsdag 15. oktober 2013

Til tross for viktige fotballkamper både på Nesøya og Ullevål stadion i kveld var det 23 + 2 deltakere, første økt, og 21+ 2 andre økt. Hverken toppkamper, høstmørke eller fallende temperatur stopper denne spreke treningsivrige gjengen. Det har vært mye bra innsats å se på øktene i det siste og det har åpenbart ført til formstigning blant flere. I tillegg til et inspirerende foredrag fra Øystein Sylta sist torsdag er det mye positiv energi der ute blant deltakerne og det øker selvsagt treningsviljen og ikke minst gleden.

Dagens økt bestod av en lengre oppvarmingsdel med innlagt styrkeøvelser. Den heretter nå kalte » ballettøvelsen» ( utfall til siden/ ta med overkropp) fikk både den ene og andre til å kjenne på steder vi ikke strekker på så ofte. Fra » ballett» til en klassiker 4 x4 min. løpeintervall. Utfordringen var å kjenne på teknikk, fart, utholdenhet, kondisjon, hvilken sone ligger jeg i / kan jeg ligge i/ vil jeg ligge i. Topp innsats!

Styrkeøkt med fokus stor musklatur i bein, balanse, kjerne musklatur. Nå har vi blitt god teknisk på planken og derfor på tide å ta den ett hakk lengre. Bra innsats men her har vi litt å trene på – og det skal vi 🙂

Som vanlig i undertegnedes regi må vi avslutningsvis sørge for at vi virkelig får kjenne på at vi har fått tatt ut det siste med en hærlig mix av spurt- og styrkeøvelser. En time går så altfor fort så hvorfor ikke slenge på ett minutt eller nesten til 😉

Velkommen til Lauren, som vi håper å se igjen på flere økter!

Treningshilsen fra Kine og Jørgen

Oppstilling til Økt #1 fra kl. 19:00-20:00

Oppstilling til Økt #2 fra kl. 20:15-21:15

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.