NMT på Torsdag 17. oktober 2013

Tung økt i lett høstregn.

Nesøya Noir i kveld med 24+2 og 17+2 deltakere, fikk oppleve langintervall med 3X8 min etterfulgt av en styrketrening som bød på tung belastning og få repetisjoner

Det er mentalt utfordrende med lange intervaller, men de fleste klarte å hold 90% intensitet over hele tidsperioden. Kroppen og hodet klarer det meste – bare man holder fokus. For den enkelte av dere er det viktig å finne sin egen fart og belastning, slik at utbyttet blir så bra som mulig. Det var dere flink til i dag.

Styrkedelen ble positivt mottatt på den måten at man kunne gi alt man hadde innenfor en kort tidsperiode, for så å få relativt bra med pause mellom hver styrkeøvelse. Innsatsen upåklagelig som vanlig. Ha en strålende helg 🙂

Hilsen Tord-Arve og Katrine

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.