NMT på Søndag 20. oktober 2013

Spesialøkt! En flott oktobersøndag satte en fin ramme for NMT spesialøkt # 2 i 2013 med løps- og styrketest. 2+10 deltakere brukte ekstra god tid på oppvarming og avsluttet med 4 diagonalløp på kunstgressbanen for å få opp pulsen. Da var vi klare for Cooper-test i Aall-løypa – 12 minutter løp.

Det er en utfordring å finne rett fart. Hvor hardt kan jeg starte og samtidig holde ut i 12 minutter? Enkelte var vel forsiktige i starten og hadde for mye å gi på slutten. Andre startet optimistisk og friskt, men fikk det tøft på slutten. Uansett er det god læring, og noe å ta med til neste test.

Etter løpstesten bar det ned på friidrettsbanen hvor dagens styrketest ble kjørt. 5 øvelser a` 50 repitisjoner på tid: Push-Up, Sit-Up, SpenstHopp, RyggHev og Amerikaner/Burpee. Beintøffe styrkeøvelser for hele kroppen. Utførelsen av de enkelte øvelsene varierte noe, men dette er uansett en test hvor den enkelte konkurrerer mot seg selv. Klarer man å holde et jevnt tempo, så vil dette lønne seg i lengden.

Takk for innsatsen! Vi ses på NMT-økter til uken.

Treningshilsen på en søndag formiddag fra Espen og Erlend


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.