NMT på Torsdag 24. oktober 2013

Det var 25+2 og 12+2 deltakere fordelt på denne smidige høstkveldens 2 økter.

Hvis kveldens deltagere synes økten var tung: Ja, så var den det! Hvis noen lurer på om det var meningen den skulle være så tung: Ja, så var det det! Hvis noen lurer på om de har blitt sterkere etter dagens økt: Ja, så har dere det! Og nettopp det er hele hensikten.

Kombinasjonen av korte løpeintervall med fartsøkningsdrag kombinert med utholdende styrkeøvelser slår aldri feil når det gjelder å komme i ENDA bedre form. Under en slik økt hvor stor muskulatur i bein får kjørt seg ekstra hardt kan man få følelsen av at enden er nær….hvor deilig er ikke da følelsen at man stod løpet heeelt ut; holdt de avslutningsvis 4 x 2 minutter med spensthopp/statisk utfall, «forsvarsspiller håndballlandslaget», løpedrag, og ikke minst amerikaner/burpee.

Takk for kveldens fart, energi, positivitet og ikke minst utholdenhet!

Treningshilsen fra Kine og Erlend

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.