Oppstart enkeltøkter tirsdag og torsdag + ukentlige økter på lørdager fom. november 2013

Styret i idrettsforeningen har besluttet at NMT fom. tirsdag 5. november går over til enkeltøkter under NMT på Tirsdag og NMT på Torsdag fra kl. 19:30-20:30. Vi tar lærdom av erfaringer fra 2012, og iverksetter dette tiltaket en måned tidligere i 2013. Årsaken er som tidligere å opprettholde tilfredsstillende gruppedynamikk gjennom den mørke årstiden.

Samtidig har vi gleden av å informere om at vi fom. lørdag 2. november 2013 starter opp med ukentlige NMT på Lørdag fra kl. 09:30-11:00. Oppstillingsplass vil være som vanlig ved klubbhuset, og øktene vil bli gjennomført på Nesøya og Brønnøya. Varigheten og lysforholdene på formiddagen gir økt rekkevidde og tillater mer preg av langintervall i tråd med anbefalingen fra Øystein Sylta.

Det vil også gjennom vintersesongen være aktuelt å gjennomføre spesialøkter (testøkter, gjesteinstruktører, Vestmarka ol.).

Mvh NMT-Styret

Foto: Privat

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.