NMT på Tirsdag 5. november 2013

Hele 43 NMT’ere var samlet for å gjennomføre en komprimert og tøff økt. Dagens økt startet med en lang og god oppvarming i barkebakken. Etter oppvarmingen startet vi med 6×2 min intervaller med fartsøkning hver 30 sek. Ettersom det var så mange sterke løpere samlet ble det et kjempetrøkk fra første intervall. Etter intervalldelen gikk vi rett på styrkedelen: 4 styrkeøvelser som hver kjøres kontinuerlig i 30 sek x 2, totalt 4 min effektiv styrketrening. Dette gjentok seg 3 ganger! Stikkord for denne økta var fokus på mage og triceps. Vi avsluttet det hele med intervalldel 2: løping på tvers av fotballbanen kombinert med harehopp og salamander i hver sin ende. Veldig gøy med så stor gruppe; vanvittig god innsats og trøkk i treningen i dag! NB. Husk lørdagsøktene fra kl. 9:30-11:00!

Kveldshilsen fra Jørgen & Tor-Magne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.