NMT på Lørdag 9. november 2013

21+2 lørdagsfriske medlemmer deltok under  NMT på lørdag. I samlet flokk og i lett jogg gikk turen til Nesøya Naturreservat. Lett løpeintervall i motbakke, 4 x 2 min. Noen kunne selvsagt ikke dy seg og dro selvsagt på litt, ellers fart og intensitet opp til hver enkelt.

Lett jogg videre i små prate tempo til Hestsund – KOSELIG! Styrkesirkel inne på Hestsund Friområde med god variasjon i øvelser og GOD STEMNING! Lett og ledig jogg videre, passering Hvamodden Friområde, litt sjøluft og bratt stigning opp til utsiktspost – HÆRLIG! Retur idrettsanlegget via den berømte og godt kjente Aall-løypa – ARTIG!

Avslutningsvis siste runde styrkesirkel før alle av dagens deltakere inkludert instruktører kunne si seg godt fornøyde med 90 minutters treningsøkt i godt lag.

Takk til alle for den beste starten på dagen! Ble du kanskje litt KLAR også?

Lørdagshilsen fra Kine og Tord-ArveLegg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.