NMT på Lørdag 23. november 2013

Det var 20 + 2 NMTère som var ivrig å komme i gang med treningen på denne november friske lørdagsmorgenen. I lett behagelig tempo gikk turen over til Brønnøya hvor det på Pilodden brygget ble » bygget» muskler til den kommende ski sesongen. Vekselsvis push-ups og dips på 50 – 40 -30 – 20 sekunder jobbing.
Jada det svei litt på slutten og handleposen må i dag bæres av den som IKKE har vært på trening. Og til Marit så håper jeg til tross for møre muskler at du fikk malt ferdig!
I lett tempo førte veien oss videre tilbake til Nesøya og til Hestsund. Styrkesirkler med 3 øvelser for bein og sete med ryggen mot tre og 90 graders vinkel i beina, par øvelse for magemuskler og en løpe intervall med spretne har hopp på beachen. Kurt fikk ekstra utfordring med undertegnede på fanget under økten og Zoltan telte 57 ringer i trestubben.
Med andre ord nok en gang god stemning og det glædes allerede til neste lørdagsøkt!
Trenings hilsen fra Kine og Tord-Arve
                                                   (Takk til Kurt for bilde)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.