NMT på Tirsdag 3. desember 2013

Det gledet kveldens to instruktører at julestria hverken kommer i veien for kveldens oppmøte eller innsats. Det var 30+2 blide ansikter på oppstillingsplassen i kveld, og sannelig et nytt et også og det liker vi: Velkommen til Fredrik Jore, som vi håper å se igjen! Og til John-Ivar Busklein: Bit deg fast nå! Nok om det. Oppstillingsplassen er selvsagt aldri et blivende sted. Rask gjennomgang av dagens 6 x 2 min. intervall løype deretter  noen friske runder i sirkel med innlagte øvelser etter gitt ordre. Noen annerledes oppvarming så ut til å glede de fleste. Intervall delens intensitet økte og økte per drag og god energi spredte seg raskt i luften i den ellers milde desember kvelden. Kondisjon og styrke i skjønn forening, og par øvelser for bein og mage satte punktum finale for nok en god treningsøkt som absolutt alle kan skrive hjem om! Treningshilsen fra Kine og Katrine


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.