NMT på Torsdag 5. desember 2013

Økt 304# hadde 14+2 deltakere i friskt vær. Startet med en fin gjennomkjøringsrunde av intervallløypa som oppvarming. Den foregikk fra oppstillingsplassen, ned langs banen, rundt og  opp barkebakken til Søndre vei, bort og ned til klubbhuset igjen. En sånn ca. 2 min runde. På oppstillingsplass ble det gjennomført 10 knebøy og 30 sek med høye kneløft som en del av oppvarmingen. Deretter fulgte 4×4 min løpsintervall m 1 min pause, hver drag med økende grad av intensitet (60,70,80,90%). Så bar det videre til basketballbanen for 4 runder med 3 øvelser i hver runde x 2. Veldig intensiv økt med høyt tempo. Vi lot oss imponere over innsatsen i vindkastene, og man ser fort at NMTère ikke lar seg stoppe av været. Viktig nå framover å tenke bekledning etter forholdene. Takk til den knalltøffe kjernegjengen som møtte opp idag. Viljen valgte trening utendørs!

Hilsen Erik og Kine
NB! Husk lørdags-økta med Kine

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.