NMT på Lørdag 7. desember 2013

I strålende desember sol og lett frisk bris sørget 8 + 2 deltakere nok en gang for god stemning på en tidlig lørdags morgen. NMT på lørdag åpner muligheten for å utvide horisonten å utforske nye stier for vekselsvis fartsfylte drag og lett rolig jogg i hyggelig prate tempo. Styrkeøvelser kan vi gjøre hvor som helst og når som helst så lenge vi er i ly for den friske brisen som raskt kan snike seg inn på svette treningskropper. I forsøk på å servere en økt for enhver smak og behag fikk dagens deltakere selv velge om de ville fortsette i rolig prate tempo eller om de ville utfordre seg selv på fartsdrag hvor de sammen med Tord-Arve med ca. 80 % innsats sprang til enden av veien, rolig tilbake å møte » prate gruppen» for å så igjen dra på med et nytt drag. Gruppe inndelingen virker å fungere. Slik får alle mulighet til å ta seg litt ekstra ut om ønskelig uten at gjengen skiller lag. Og dessuten fartsdrag organisert på denne måten gir alle når som helst muligheten til å bli med på neste drag. Topp innsats fra alle og mest av alt veldig god start på dagen!

Lørdags hilsen fra Kine og Tord-Arve

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.