NMT på Tirsdag 10. desember 2013

Fin kveld for utetrening i herlig temperatur.

22+2 Energiske NMTere møttes i dag til langintervall med 4×4 minutter opp barkebakken. Etterfulgt av 6 styrke øvelser ved oppstillingsplassen. De besto av Amerikaner, knebøy, bakover utfall, spenst hopp, salamander-pushups på stedet og båten. Litt glatt enkelte steder, og dette kan føre til litt utfordring for å holde seg på bena, men da var NMTerne flinke til å holde fokus og tilpasse farten. Det kan være lurt å vurdere om det er ønskelig å investere i noen løpesko med pigger for å få bedre feste fremover. Super innsats av samtlige, dere kommer til å løpe fra alle i motbakker snart! Så nå er det bare å lade opp og gjøre seg klar til NMT på Torsdag under ledelse av Carl–Fredrik & Tord-Arve. Nyt god følelsen i kveld etter nok en vel gjennomført økt.

God kveld! Hilsen fra Katrine & Carl-Fredrik

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.