NMT på Lørdag 14. desember 2013

8+2 friskuser stilte til start på NMTs lørdagsøkt. Dagens vær- og føreforhold med kram våt snø og disig skydekket la selvsagt ingen demper på treningslyst og innsats. Brønnøya er uansett like vakker og deltagerne like positive.
Den tunge snøen ble dagens lille ekstra vekt. Beina måtte løftes litt høyre og underlaget litt mer ujevnt. Flere fikk derfor kjenne på at man virkelig fikk koblet på leggmuskulaturen. På en langstrekning ble gruppen delt i to og det ble kjørt løpedrag for de som ønsket å få økt farten noe. Gruppedelingen virker å fungere da man når som helst kan hive seg med på neste drag. I tillegg til ca. 8 km nedlagt distanse ble det porsjonsvis gjennomført styrkeøvelser for hele kroppen.
2013-12-14 09.52.45Takk for bra insats og den beste starten på dagens som finnes, og husk NMT har ikke tatt juleferie enda 🙂
Treningshilsen fra Kine og Espen14.12.13 - 114.12.13 - 2