NMT på Lørdag 21. desember 2013

Nissemor med sin gode medhjelper + 10 lørdagsblide deltagere var litt bekymret en lite stund om de burde heller valgt skøyter til dagens økt. Pigger i form av brodder eller på sko var nok et godt valg. Brønnøya hadde forøvrig, heldigvis må vi si, også isfrie områder.
Dagens økt kom seg på bortimot 10K, og når solen sakte med sikkert steg opp over øya fikk vi nok en gang bekreftelse på at dette er den rette måten å starte dagen på. Fysisk og psykisk er det viktig å komme seg ut i dagslyset i vinterhalvåret. Mens svetten siler må man også stoppe opp, ta et par utfall eller ti, la solstrålene komme inn dit der vi aller mest trenger det. Med et snev av vårfølelse og passe møre i armene etter push-ups og dips på Pilodden brygge sørget nissemor og følge for at beboere i Furuholmsveien våknet til lyden av bakkeintervall 4 x 2 minutter. Med svette panner og et godt pumpende hjerte gikk veien videre over til midtre del av Brønnøya. Nissemors medhjelper sørget der for at den som ville fikk øket pulsen ytterligere mens nissemor holdt fortet med godt koseprattempo ispedt styrke for armer og bein. Noen av dagens blide deltakere begynte nå å kjenne på litt surhet i beina, heldigvis ikke i humøret 🙂 Med » go» følelsen på plass og føttene i behold gled lørdagens NMT slede over mål. Og når man har vært snill og gjort som nissemor og den gode medhjelper sier, ja så får man en gave velfortjent og godt ment.
Julehilsen fra Kine og Espen
21.12.13 - 420131220_193120