NMT på Torsdag 2. januar 2014

Godt Nyttår – da er vi igang igjen 🙂

Dagens økt hadde fokus på kondisjon med intervall-del på 5×4 minutter med 2 minutters pause i mellom. Mye tid til å ta seg inn mellom intervallene, slik at man fikk kjørt kvalitet på dragene. Styrkedelen hadde som vanlig fokus på funksjonelle muskelgrupper som er viktige i hverdagen for oss alle. Armhevinger, situps, ryggcrawl, spensthopp, dips og utfall.

20 deltakere og 2 instruktører gav alt i lett duskregn med temperatur rundt 2 grader. Mørket denne kvelden gjorde at vi kjørte en ny runde som gav mulighet for å lange skikkelig ut – det lot til å falle i god smak. Takk for innsatsen – alltid inspirerende å være instruktør for en slik gjeng!

Ny rolig langøkt på en og en halv time på lørdag i regi Kine Storholt med hjelp fra undertegnede. Dette er en perfekt start på helgen og det nye året for den saks skyld :-). Møt opp da vel!

Hilsen Tord-Arve og Carl-Fredrik.