NMT på Lørdag 4. januar 2014

Nye muligheter og gamle vaner
Nytt år og nye muligheter eller; nytt år og vi fortsetter med gamle gode vaner. Uansett er det viktig å se muligheter og ikke begrensninger. En treningsuke har 7 dager i uken og ikke 5. NMT på lørdag gir alle NMT’ere  en mulighet til å få gjennomført enten en ekstra økt i tillegg til to allerede gjennomført eller; det gir en mulighet til å ta igjen det tapte. Vi har alle ulike treningsmål enten det gjelder helsemessig vedlikehold eller å strekke seg etter et bestemt mål f.eks. løpe maraton, sykle birken, løpe fra naboen under Nesøyamila eller fullføre årets NMT-marsj. Uavhengig av treningsmål vet vi at regelmessig trening er en investering i både vår fysiske- og psykiske helse først og fremst for oss selv men også med tanke på omgivelsene. Dermed må man gripe de mulighetene som byr seg slik som dagens 15 + 2 deltakere gjorde. Med ulike mål og ulik innsats for dagens økt fikk alle sammen godt betalt for dagens jobb i form av høyere puls, aktivering av store muskelgrupper, styrking av kjernemuskulatur og som dere ser: hyggelig samvær. En lett blanding av søtt, salt og syrlig. Med andre ord noe for alle og enhver i lørdagens NMT godteripose. Ha fortsatt en super dag og vi sees til uken til nye muligheter!

Treningshilsen fra Kine og Tord-Arve