NMT på Lørdag 11. januar 2014

Endelig med litt snø på bakken og et snev av vinter av luften tok i dag 9+2 NMT deltakere nye veier eller rettere sagt stier. I dag var nordlige vestre del av Brønnøya den heldige iakttaker av denne morgenfriske og humørfylte gjengen. Latteren satt løst og smilet bredt i det ca. 10 km distanse ble tikket av på pulsklokka. I tillegg ble det porsjonsvis under økta servert stående styrkeøvelser for kjerne muskulatur, hofteleddsbøyere og sete, toppet med et deilig krydder av spensthopp og sprellemenn. Ved tre anledninger under dette herremåltidet kunne de som ville få økt pulsen ytterligere med fartsdrag og bakkeintervall før retur » hjem». En avsluttende dessert med fartslek og sit-ups sørget får at alle gikk gode og mette hjem. Takk for en hærlig økt!

Lørdagshilsen fra Kine og Espen