NMT på Tirsdag 21. januar 2014

Gradestokken hadde krøpet seg ned mot minus 7 grader da dagens økt ble blåst i gang. Hele 37 NMTére + 2 instruktører stod klare. Rett og slett imponerende oppmøte og ca dobbelt så mange som på samme tid for ett år siden. Veldig hyggelig med 3 nye NMT’ere. Marianne, Torbjørn og Morten gjennomførte sin første NMT økt med veldig god innsats. Etter oppvarmingen startet dagens økt med følgene intervall 6 min, 4 min, 4 min, 2 min og 2 min med 1 min pause mellom hvert drag. De fleste startet kontrollert og holdt trøkket gjennom alle intervallene. Morten og Øyvind startet knallhardt og fikk det litt på slutten, men alt i alt veldig god innsats. Deretter gikk veien ned til fotballbanen for styrkesirkel. Klassisk økt med 4 øvelser av 30 sek lengde som kjøres 2 ganger.

Første runde bestod av roterende situps, triceps pushups, høye kneløft og rygg crawl. Neste runde bestod av hoppende knebøy (telemarknedslag), liggende rygghev, situps og vår kjente og kjære Amerikaner. I kjent stil hadde vil lagt inn en liten dessert. Den bestod av salamander, harehopp, gående knebøy og løping. Her kom melkesyren godt frem i beina til de fleste. Kongeinnsats av alle; sees til NMT på Torsdag med Øyvind B. og Erik B.!

Treningshilsner fra Jørgen og Erlend

bilde(66)bilde(65)bilde(67)bilde(68)bilde(70)