NMT på Lørdag 25. januar 2014

Hvem trenger sol fra skyfri himmel når man har 2 + 10 smørblide lørdagsNMTère som sprer omkring seg med energi og glede. I lett rolig jogg gikk turen nok en gang over til Brønnøya. Vi begynner å bli godt kjent på der ute. Og ikke rart er det, at vi gang på gang velger Nesøyas vakre naboøy som arena for våre lørdagskrumspring. Brønnøya byr på utallige stier, supre valgmuligheter for løpetraseer og styrkeøvelser i naturskjønne omgivelser. Ikke minst har øyen en egen ro over seg som gjør at skuldrene senker seg og et snev av nymotens mindfullness slår rot.

Tallet i dag var 3; 3 runder med styrkeøvelser for bein og overkropp, 3 løpedrag inkludert 3 x 2 minutter bakkeintervall, 3 isfiskere, 3 rådyr, og garantert minst 3 skrønehistorier fra Einar, 3 x 3= 9 km løpt ( cirka). Lørdagsøkter gir resultater!

Lørdagshilsen fra Kine og Espen

Kine og Espen

bilde(78)

bilde(79)